VoIP oplossingen

 
 

De telefoon is het belangrijkste medium om met uw bedrijf in contact te komen. Ook nu internet een belangrijke rol speelt in de communicatie met uw klant, blijft telefonie van het grootste belang om klanten goed te bedienen.

Een goede telefooncentrale is een basisvoorwaarde om optimaal bereikbaar te zijn voor uw klant. OrcaGroup biedt de mogelijkheid om te beschikken over uw eigen telefooncentrale zonder dat u hiervoor een grote investering hoeft te doen. Met onze telefooncentrale heeft u via het internet toegang tot alle functionaliteiten van een professionele telefooncentrale. Mocht u de voorkeur geven aan een centrale binnen uw eigen netwerk, dan is dat ook mogelijk.

 

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op +31412-695100 en laat je adviseren.

Neem contact op
 

Van receptietoestel tot eigen GSM Netwerk

OrcaGroup bedient een grote verscheidenheid aan klanten met haar VoIP oplossing. Van een MKB bedrijf met 15 medewerkers tot een wetenschapsmuseum met ruim 150 werknemers. In alle gevallen leveren wij een oplossing die is afgestemd op de behoefte van de eindgebruikers en klant. Soms betekent dat een simpele oplossing om ervoor te zorgen dat een klein bedrijf toch altijd bereikbaar is. In andere gevallen leggen we een compleet intern GSM netwerk aan.

 
 

Service

Op telefonie moet u kunnen vertrouwen, simpel. Tegelijkertijd kan er altijd wat mis gaan, dan is het goed om te weten dat onze storingsdienst 24/7 bereikbaar is. Geen service per e-mail, maar persoonlijk contact met onze experts!

 

Deel deze pagina!

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht