Even Voorstellen

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Erik Janssen. Ik werk sinds 1 februari jl. bij OrcaGroup als Sales en Marketing Manager. Ik ben 47 jaar en woon in Eindhoven samen met Sylvia en mijn bonuskinderen. Verbinden met mensen zit in mijn bloed! Ik doe dat heel bewust, met veel passie en vanuit een grote bevlogenheid voor zinvol en duurzaam ondernemen. Daarnaast kun je me wakker maken voor een gesprek over emotionele en fysieke fitheid.

Ik ga me als Sales en Marketing Manager voor OrcaGroup richten op het creëren van een wendbare, vitale en groeiende Sales organisatie. In Authentiek contact met klanten en in krachtige samenwerking met mijn collega’s, draag ik bij aan het realiseren van duurzame oplossingen voor hun vraagstukken op het gebied van bedrijfscontinuiteit .

Met het gepassioneerde team van OrcaGroup kan ik mijn talenten, authentieke waarden, ambities en mijn ondernemerschap succesvol in beweging brengen. Daarbij ben ik in dialoog met Professionals op management en directie level, die zich bekommeren om het borgen van de continuiteit in de organisatie bij incidenten en calamiteiten. Een gesprek is bij mij geslaagd als de klant met nieuwe energie, inspiratie, zinvolle ideeën, plannen en tools, succesvol aan de slag gaat.

Deel dit bericht