Gezocht èn gevonden: Orca Power

 
 

Uitdagende vacature voor commercieel marketingtalent met ambitie én ondernemersgeest

Weet jij hoe je een goede campagne opzet met een duidelijk resultaat? Ben je op zoek naar een omgeving waar je direct verantwoordelijkheid krijgt en resultaat ziet van je werk? Heb je goede ideeën om met OrcaGroup de markt te veroveren? Reageer dan nu!

Wat je gaat doen
Je zorgt ervoor dat onze verkoop effectiever wordt. Daarvoor werk je direct samen de sales manager en directeur in het bepalen en uitvoeren van de strategie voor marketing en sales. Dat doe je bijvoorbeeld door te zorgen dat we online beter vindbaar zijn. Het resultaat? Potentiële klanten vragen vaker informatie aan over onze producten.
Je kijkt kritisch naar de resultaten binnen marketing en sales, doet verbetervoorstellen en neemt verantwoordelijkheid voor de uitvoering. Je stuurt partners aan voor werk dat uitbesteed wordt.
Je bent onderdeel van het marketing en sales team. Dat betekent dat je waar nodig de sales manager en directeur helpt bij de voorbereiding van presentaties en bij het maken van offertes.

Waarom OrcaGroup?
Naast een goede sfeer en geweldige collega’s krijg je bij OrcaGroup ook veel verantwoordelijkheid. Zo bepaal je onder andere je eigen werktijden. En heb je een goed idee? Dan is er alle ruimte om daar mee aan de slag te gaan. Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget. Je kiest voor een groeiend bedrijf in een dynamische branche.

Wat we vragen
– HBO/WO denk- en werkniveau
– Minimaal 5 jaar werkervaring
– Minimaal 32 uur per week beschikbaar
– In bezit van Orca Power: ondernemend, ambitieus en met humor
– Ervaring is fijn, maar instelling en skills zijn belangrijker

Kom maar op!
Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Solliciteer dan op de manier die bij jou past: brief, mail, film, presentatie. Verras ons! Laat ons zien wie je bent en waarom we niet verder hoeven te zoeken! Stuur je sollicitatie naar huib.korsten@orcagroup.com

Over ons
OrcaGroup maakt Nederland veiliger. Dat doen we met het maken van de beste software om mensen te informeren en alarmeren. Onze oplossingen voor kritische communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer ziekenhuizen, financiële instellingen, brandweer, politie en industrie.

We zijn met een team van 18 enthousiaste professionals. Mogelijkheden en kansen vinden we belangrijker dan beren op de weg. Ons werk nemen we serieus, maar onszelf wat minder. Samen zijn we continu bezig om elke dag beter te worden. Doe je mee?

Meer weten?
Vragen over de functie? Neem contact op met Huib Korsten via huib.korsten@orcagroup.com of 0412 – 695100.

 

Deel dit bericht