Nog beter alarmeren via Itel Alert

OrcaGroup is constant bezig haar producten te verbeteren om ervoor te zorgen dat u incidenten sneller en beter onder controle hebt. Vanuit die gedachten hebben we de volgende twee nieuwe features voor iTel Alert ontwikkeld:

De beschikbaarheidsmonitor
Wanneer u een gebouw binnenkomt ziet u vaak een BHV-aanwezigheidsbord. Zo’n bord is gemakkelijk, want u ziet in een oogopslag welke BHV’ers in het gebouw zijn. Belangrijk nadeel is dat mensen vergeten hun status aan te passen zodat nooit duidelijk is wie daadwerkelijk aanwezig is. Met de beschikbaarheidsmonitor van iTel Alert wordt de aanwezigheid, van bijvoorbeeld BHV’ers, automatisch en realtime aangepast. In geval van de BHV functie kan dit belangrijk zijn om aan te tonen dat u voldoet aan de wettelijke eis van voldoende beschikbare BHV’ers.

De beschikbaarheidsmonitor kan ook gebruikt worden voor andere functies binnen uw organisatie. Denk hierbij aan een crisisteam, uw technische dienst of oproepkrachten. Met de iTel Alert beschikbaarheidsmonitor heeft u altijd en overal inzicht in de beschikbare medewerkers.

Het eenvoudig beheren van verlof
Voortaan kunt u aangeven dat een medewerker voor een bepaalde tijd niet oproepbaar is. U vult eenvoudigweg in vanaf en tot wanneer de medewerker afwezig is. Tijdens deze periode wordt deze collega niet opgeroepen bij incidenten. Op die manier worden collega’s die op vakantie of met zwangerschapsverlof zijn nooit meer onterecht gealarmeerd. Dat scheelt tijd en zo wordt de schade van een incident nog verder beperkt. Na de vastgelegde periode komt de collega automatisch weer beschikbaar. Zo garandeert u de optimale bezetting van elke functie.

Deel dit bericht