Wij zijn OrcaGroup

 
 

Wij geloven dat communicatiesoftware ervoor kan zorgen dat uw organisatie veiliger wordt, efficiënter kan werken en sneller haar doelen bereikt. Dat is alleen mogelijk met producten die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en effectief zijn. Die producten leveren wij en maken we elke dag een beetje beter.

OrcaGroup is in 1991 ontstaan op een zolderkamer als leverancier van spraakcomputers. Tegenwoordig leveren we oplossingen voor kritische communicatie aan meer dan 4.000 klanten zoals ziekenhuizen, financiële instellingen, brandweer, politie en industrie.

 
 

Team

Ons team is elke dag met één iemand bezig: de gebruiker. We maken een scherm overzichtelijker, voegen een handige functionaliteit toe of zorgen dat die dringende vraag direct wordt beantwoord. Onze ambitie is om steeds een beetje beter te worden, als team en ook persoonlijk. Daarom investeren we continu in trainingen, opleidingen en innovatie. Met 22 enthousiaste professionals zijn we groot genoeg om alle expertise in huis te hebben en klein genoeg om snel te kunnen inspelen op elke wens. We maken producten zelf, omdat we graag willen weten hoe alles werkt, en omdat we eerlijk gezegd denken dat we het beter kunnen!

 
 
Huib Korsten
Anthony Albert
Jeroen Quiros
Martine Mulder
Erik Janssen
 
Cees van Boekel
 
Frank van Rooij
 
Femke van Doorn
Roel van Uden
Cindy van Dorst
Erik van Mierlo
Marlies Kocken
 
Jonian van Leuken
Janneke van Westerhoven
Monique
Mathon Hoskam
Joke Romijnders
 

Klanten en OrcaGroup

Wij geloven in lange termijn relaties. Dat betekent ook dat we onze producten samen met klanten en gebruikers verbeteren en uitbreiden. Dat doen we vooral door te luisteren en samen te werken. Bijvoorbeeld tijdens gebruikersdagen, waar we samen met gebruikers bepalen welke functies aan een product worden toegevoegd. Vaak investeren we mee als een klant een specifiek verzoek heeft, omdat het product er beter van wordt. Voor veel van onze klanten is communicatie van levensbelang, letterlijk. Ons doel is dat gebruikers met onze producten en diensten sneller hun doel bereiken en betere resultaten behalen en daar altijd op kunnen vertrouwen.

 

Benieuwd wat onze klanten
over ons zeggen?

 
 

Werken bij

Werken bij OrcaGroup betekent alles op alles zetten om onze klanten en gebruikers zo goed mogelijk te ondersteunen. Elke dag een beetje beter dus, als bedrijf en als team. Dat doen we door samen te bouwen aan mooie projecten, onze deur vooral open te laten staan en samen successen te vieren. Werken bij OrcaGroup is ook de “net-voor-de-zomer-BBQ”, bowlen, karten én McFlurry’s.

 

Interesse in de mogelijkheden?

 
 

Actuele berichten

Als innovatief bedrijf zijn we continu bezig met veranderingen en verbeteringen. Om alle belangrijke nieuwtjes op een rijtje te zetten, hebben we de verschillende berichten vanuit binnen en buiten de organisatie hier weergegeven.