24 januari 2019: Congres Industriële Veiligheid

Voor 2019 staan weer een aantal leuke dingen op de agenda. We beginnen in januari met het congres Industriële Veiligheid. Als eindgebruiker kun je kosteloos naar dit congres.  Meld je aan met onze relatiecode: 2A9M4DQ4

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 500 tot 550 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Thema: Integriteit in Veiligheid
Tijdens Industriële Veiligheid 2019 staat het thema ‘Integriteit in Veiligheid’ centraal. Binnen dit thema voelen we zowel de technische integriteit van machines en installaties aan de tand, maar gaan we ook kijken naar de integriteit van de allerhande procedures en richtlijnen. Hoe integer zijn deze als we kijken naar de praktische werkbaarheid ervan? Uiteraard kijken we ook naar de meer moralistische en ethische kant van veiligheidsintegriteit. Hoe zit het met onze veiligheidscultuur en ons gedrag? Doen we wat we beloven te doen en wat dragen we uit? En waarom is er een (aparte) veiligheidscultuur, staat deze dan los van de ‘reguliere’ bedrijfscultuur?

Deel dit bericht