96% van onze klanten beveelt ons aan!

Tevreden klanten.
Daar doen wij het voor!

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid door het maken van solide, betrouwbare en innovatieve oplossingen voor kritische communicatie én het continu verbeteren van onze klantgerichte dienstverlening. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten. Ook dit jaar zijn wij weer enorm trots op de resultaten uit het klanttevredenheidsonderzoek!

Onze klanten aan het woord

Wij kunnen het zelf wel vertellen maar onze klanten kunnen dat natuurlijk veel beter. Met de feedback van onze klanten kunnen wij onze applicaties én onze organisatie elke dag een beetje beter maken. Een greep uit de feedback uit het onderzoek:

  • “OrcaGroup is heel klantgericht en toegankelijk. Ons primaire aanspreekpunt is goed bereikbaar en denkt mee met het oplossen van het klantprobleem”.
  • “De dienstverlening is uitstekend, de samenwerking verloopt servicegericht en soepel”.
  • “Zij gaan voor optimale kwaliteit en willen geen ontevreden klant”.
  • “OrcaGroup luistert heel goed naar de klant waardoor de tevredenheid binnen de gebruikersorganisatie heel hoog is”

Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten. Deze zijn voor ons enorm waardevol en noodzakelijk om onze ambities waar te kunnen maken.

Resultaten waar we trots op zijn

  • Op de vraag of men OrcaGroup aan derden zou aanbevelen reageerde 96% met waarschijnlijk dan wel zeer waarschijnlijk.
  • 97% van de ondervraagden geeft aan dat ze de dienstverlening van OrcaGroup goed tot zeer goed waarderen
  • 100% van de respondenten geeft aan weinig tot zeer weinig inspanning te moeten verlenen om de juiste persoon binnen OrcaGroup te benaderen.

Wij geloven dat onze communicatiesoftware ervoor zorgt dat organisaties veiliger worden, efficiënter werken en sneller haar doelen bereiken. Dat is alleen mogelijk met producten die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en effectief zijn. Die producten leveren wij en maken we elke dag een beetje beter. Buiten het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek kan je jouw feedback ook per e-mail of telefoon aan ons doorgeven. Dat kan bij jouw vaste contactpersoon of direct bij onze directeur: e-mail naar huib.korsten@orcagroup.com, of neem telefonisch contact op met hem op telefoonnummer 0412-695100.