Eenvoudig alarmeren en informeren met GroupMessenger

 

GroupMessenger is een hosted software oplossing die het mogelijk maakt snel groepen mensen te informeren over een calamiteit of een activiteit. De groep kan worden opgeroepen via de telefoon met een gesproken boodschap, via sms of via e-mail. De ontvangers kunnen direct reageren of ze in de gelegenheid zijn om te participeren. GroupMessenger biedt altijd inzicht in de hoeveelheid participanten en wordt met name gebruikt voor het oproepen van BHV’ers of bijvoorbeeld voor het oproepen van chauffeurs van strooiwagens bij gladheid.

 
 
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Elke nieuwe release is gebaseerd op uitgebreide gebruikerservaringen en Alpha testen. Hierdoor is GroupMessenger logisch en overzichtelijk ingericht.

In het systeem kunnen de gebruikers zeer eenvoudig zelf de deelnemers toevoegen. Vervolgens kunnen de deelnemers worden ondergebracht in zelf in te richten groepen, wat het zeer makkelijk maakt om de scenario’s op een goede manier in te stellen.

Functionaliteit

GroupMessenger biedt alle belangrijke functionaliteiten die men verwaht bij een alarmeringssysteem.

De gebruikers van kunnen snel en efficiënt een scenario starten. Daarbij heeft GroupMessenger een rapportage functie, waarbij de gebeurtenissen van elk scenario real time kunnen worden bijgehouden.

Betrouwbaarheid

Bij GroupMessenger geven wij dezelfde betrouwbaarheidsgarantie als bij al onze producten, zoals o.a. een uptime van 99,98%.

GroupMessenger kan communiceren via diverse media. Zo bent u er van verzekerd dat de berichten aankomen. Onze applicatie kan berichten verzenden via telefoonlijnen en SMS, maar ook via internet in de vorm van e-mail.

Interesse in GroupMessenger?
Demo aanvragen
of meer informatie

Partners

Deel deze pagina!