Grip op Alarmering

iTel Alert zorgt voor snelle en betrouwbare berichtgeving op momenten wanneer dit het hardst nodig is; tijdens calamiteiten en noodsituaties. Stuur informatie door aan groepen mensen of aan individuele personen om te zorgen dat de juiste mensen adequaat kunnen reageren.

De multimediale applicatie geeft de mogelijkheid berichten te sturen via telefoon, sms, e-mail, pager en semafoon. Met iTel Alert zijn hulpdiensten, van brandweer tot BHV, direct op de hoogte van een calamiteit en kunnen gelijk in actie komen. iTel Alert zorgt voor optimale communicatie en duidelijke rapportage als iedere seconde telt!

Nieuw: QuickStart scherm 
Met het QuickStart scherm kan, bijvoorbeeld, een receptionist of operator in een handomdraai een scenario starten. Bekijk hiernaast de korte video.


 
 
 
Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Door de praktische en logische inrichting van de applicatie weten gebruikers intuïtief de juiste scenario’s te starten en rapportages samen te stellen.

De software is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de meldkamerbranche.
Het resultaat is een systeem dat zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is.

Functionaliteit

Functionaliteit

iTel biedt een uitgebreide selectie aan functionaliteiten, waar intern continu op doorontwikkeld wordt met input van onze gebruikers.

Standaard is iTel Alert uitgerust met dynamische rapportages, TAG’s om snel scenario’s te categoriseren en in te zetten en meerdere beveiligingsmogelijkheden. Daarnaast is iTel Alert meertalig in te richten en heeft de beschikking over een App voor mobile devices.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

iTel alert is dé standaard in de Openbare Orde en Veiligheid sector en heeft een bewezen trackrecord op de hoogste veiligheidsniveaus.

iTel Alert wordt o.a. gebruik door Meldkamers, ziekenhuizen en grote ondernemingen. OrcaGroup is ISO 9001 gecertificeerd en garandeert een uptime van 99,98% van onze hosted iTel Alert.

Interesse in iTel Alert? Demo aanvragen,
contact opnemen of meer informatie


Referenties

Deel deze pagina!