Altijd bereikbaar met OrcaGroup

 
 

Bereikbaarheid draagt voor een groot deel bij aan de klantvriendelijkheid en professionaliteit van een organisatie. Niet bereikbaar zijn kan grote gevolgen hebben: van een geïrriteerde klant of een storing die uit de hand loopt tot een gemiste opdracht. Benieuwd wat OrcaGroup kan betekenen voor uw organisatie? Met een aantal eenvoudige oplossingen, zoals ons contactcenter Q-Call, dienstplanner of onze VoIP en IVR toepassingen, zorgt OrcaGroup voor complete bereikbaarheid.

Bekijk onderstaande diensten om als organisatie altijd optimaal bereikbaar te zijn.

 
 
Bereikbaar met Q-Call

Q-Call word ingeschakeld voor het opvangen van diverse vormen van klantberichten.
Het biedt een klantvriendelijke oplossing voor het afhandelen en verwerken van uw klantencontacten.

Lees verder
bereikbaar via Dienstplanner

Onder alle omstandigheden bereikbaar zijn met de alles-in-1 app voor consignatiediensten.
DutyFlow wordt bijvoorbeeld gebruikt bij de Politie, academische ziekenhuizen en technische installatiebedrijven.

Lees verder
 
 
IVR

Interactive Voice response is voor uw organisatie dé oplossing als het gaat om geautomatiseerd afhandelen van telefoonverkeer.

Lees verder
Bereikbaar met de Servicenummers van OrcaGroup

Een servicenummer is een eenvoudig te herkennen en onthouden nummer waarmee u altijd optimaal bereikbaar bent voor uw klant.

Lees verder
 
 

Niet de bereikbaarheid oplossing gevonden die u zocht of op zoek naar een combinatie of maatwerk oplossing? We hebben al meerdere tevreden klanten kunnen helpen aan samengestelde pakketten en maatwerkoplossingen! Bel nu naar 0412-695100 of neem contact op via ons contactformulier en laat ons weten welke oplossing u zoekt.