IVR

 
 

Voice response is dé oplossing als het gaat om bellers beter en sneller te woord te staan. Bellers kunnen direct geïnformeerd worden over bijvoorbeeld de status van hun bestelling of kunnen snel worden doorverbonden met de juist medewerkers. Het Voice Response systeem is door de beller simpel te bedienen met de toetsen van zijn telefoon.

 
 

Voorbeelden waar Voice Response wordt ingezet:

 
 

Internet of bellen? Allebei!

Er zijn nog veel doelgroepen  die vaak moeite met het gebruik van internet en e-mail als contactmiddel, ouderen bijvoorbeeld. Deze groep maakt een groot deel uit van de bevolking en het goed bedienen van deze doelgroep kan een belangrijk concurrentievoordeel opleveren. Met een duidelijk telefonisch menu is het mogelijk om ouderen en analfabeten eenvoudig te bedienen.

 

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over servicenummers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op +31412-695100 en laat je adviseren.

Neem contact op
 

Calamiteitenlijn: altijd bereikbaar, ook als het mis gaat!

Voor een grote NUTS leverancier verzorgt OrcaGroup een calamiteitenlijn. Op het moment dat bijvoorbeeld een probleem met de waterleiding ontstaat, bellen honderden klanten naar de servicedesk van onze klant. Aangezien elke organisatie een beperkte hoeveelheid gesprekken kan verwerken, is een organisatie onbereikbaar als teveel mensen tegelijk bellen. In geval van een incident vangt de Calamiteitenlijn van OrcaGroup alle gesprekken op en verbindt de klanten door naar beschikbare medewerkers van onze klant.

 
 

Professionele begeleiding

OrcaGroup heeft al 25 jaar ervaring met het inrichten van IVR systemen. Door een goede analyse van de behoefte en een duidelijk ontwerp zorgen wij ervoor dat maximaal wordt geprofiteerd. Daarnaast verzorgen wij de gehele implementatie en support. Deze support staat u 24 uur per dag ter beschikking. Gedurende het gehele traject heeft u te maken met één centraal aanspreekpunt.

 

Deel deze pagina!

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht