Servicenummers

 
 

Een servicenummer is een eenvoudig te herkennen en onthouden nummer, waarmee u altijd optimaal bereikbaar bent voor uw klant. Met een 0800-nummer kan een klant u gratis bereiken en biedt u de klant optimale service. Kiest u voor een 0900-nummer dan betaalt de klant een bedrag per call of per minuut voor uw dienstverlening. Voor beide alternatieven zorgt OrcaGroup voor betrouwbaarheid en lage kosten. Wij zorgen ervoor dat uw nummer altijd bereikbaar is tegen scherpe tarieven.

Een servicenummer kunt u eenvoudig combineren met andere producten van OrcaGroup. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Dienstplanner of een Interactieve Voice Responce toepassing. In het laatste geval kunt u bellers bijvoorbeeld informeren over aflevertijden van bestelde producten of doorverbinden naar de dichtstbijzijnde vestiging van uw onderneming.

 
 

Hoge uitbetaling

OrcaGroup heeft al meer dan 20 jaar ervaring met servicenummers en is een van de grootste leveranciers in Nederland. Jaarlijks verlopen vele miljoenen servicegesprekken via ons platform zodat wij grote inkoopvoordelen kunnen afdwingen en zeer scherpe tarieven hanteren. De uitbetalingen op onze 0900-nummers behoren tot de hoogste van Nederland.

 

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over servicenummers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op +31412-695100 en laat je adviseren.

Neem contact op
 

Bellen als betaalmiddel

Een 0900 nummer is de eenvoudigste manier om een klant te laten betalen zonder dat hij zijn bankgegevens nodig heeft. Als gevolg daarvan zijn 0900 nummers een zeer populair verdienmodel. Klanten die gebruik willen maken van uw dienst betalen eenvoudig en zonder risico via hun telefoonrekening voor uw dienst. Hierbij kan het gaan om een bel & win spel of een informatielijn. Op dezelfde manier als een 0900-nummer kan ook premium SMS als betaalmiddel worden gebruikt.

OrcaGroup biedt alle varianten 0800- en 0900-nummers aan met uitzondering van 0906 reeksen. Standaard hebben wij zelfs servicenummers “op voorraad” die direct actief zijn. Wanneer u zelf eigenaar bent van een servicenummer of een bedrijfsnummer dan is het geen probleem deze nummers voor u te activeren op ons platform. Hiermee profiteert u direct van onze scherpe tarieven en hoge uitbetaling.

 

Deel deze pagina

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht