Developer Stage

Wij hebben op onze DevOps afdeling een stageplaats beschikbaar! In deze meewerkstage ben je onderdeel van het Scrum team en help je mee om onze webapplicaties te (door)ontwikkelen. We hebben verschillende mogelijkheden, denk aan:

  • een brede fullstack stage in een .Net gerichte omgeving
  • mogelijkheden richting frond-end (HTML, CSS en Javascript)
  • mogelijkheden richting Xamarin app development

Samen gaan we op zoek naar een interessante stageopdracht binnen bovenstaande werkgebieden. We vinden het belangrijk dat die opdracht aansluit bij jouw vaardigheden en interessegebied.

De afdeling bestaat uit (senior) back-end developers, een applicatiedeveloper, projectmanager en CTO.

Over OrcaGroup

Wij geloven dat communicatiesoftware ervoor kan zorgen dat organisaties veiliger worden, efficiënter kunnen werken en sneller haar doelen bereiken. Dat is alleen mogelijk met producten die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en effectief zijn. Die producten leveren wij en maken we elke dag een beetje beter.

OrcaGroup is in 1991 ontstaan op een zolderkamer als leverancier van spraakcomputers. Tegenwoordig leveren we oplossingen voor kritische communicatie aan meer dan 4.000 klanten zoals ziekenhuizen, financiële instellingen, brandweer, politie en industrie. Ook bijvoorbeeld het Rode Kruis. Zij zetten onze oplossing iTel Alert in om vrijwilligers op te roepen in geval van een crisis of calamiteit.

Ons team is elke dag met één iemand bezig: de eindgebruiker. We maken een scherm overzichtelijker, voegen een handige functionaliteit toe of zorgen dat die dringende vraag direct wordt beantwoord. Onze ambitie is om steeds een beetje beter te worden, als team en ook persoonlijk. Daarom investeren we continu in trainingen, opleidingen en innovatie. Ons team van enthousiaste professionals is groot genoeg om alle expertise in huis te hebben en klein genoeg om snel te kunnen inspelen op elke wens. We maken producten zelf, omdat we graag willen weten hoe alles werkt, en omdat we eerlijk gezegd denken dat we het beter kunnen!

Interesse?

Neem dan contact op met Cindy van Dorst: cindy.vandorst@orcagroup.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze stage vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht