Betrouwbare communicatie met uw doelgroep

 
 

Communicatie met uw doelgroep is van vitaal belang voor het succes van uw organisatie. Bijvoorbeeld door het raadplegen van uw achterban bij een belangrijk besluit voor uw organisatie. Of wellicht wilt u potentiële klanten laten kennismaken met een van uw producten. Voor beide situaties heeft OrcaGroup een praktische en snel inzetbare communicatie oplossing, met de voor u vertrouwde betrouwbaarheid, functionaliteit en gebruiksgemak.

OrcaGroup biedt een snel inzetbare oplossing voor het uitvoeren van een verkiezing of raadpleging. Stemmen kunnen worden uitgebracht via internet, telefoon, per post of een combinatie van deze mogelijkheden. Onze ‘Raadpleging Service’ wordt niet alleen gebruikt voor het feitelijke stemmen, maar voorziet tevens in een complete online beheeromgeving via welke de raadpleging te configureren is en via welke ook de eindstand helder en overzichtelijk gerapporteerd kan worden. Daarnaast kan de opkomst tijdens de verkiezing worden bekeken. OrcaGroup kan het stemproces tijdens een verkiezen volledig verzorgen. Van het presenteren van de kandidaten tot de telling van de stemmen.

Via een Bel of SMS & Win bieden wij u een laagdrempelige mogelijkheid om uw product aan uw doelgroep te presenteren en inzicht te verkrijgen in zowel de vraag naar uw product als de demografische kenmerken van uw doelgroep. Bovendien kunnen we uw bel  & Win koppelen aan een service nummer, wat ook  nog eens geld opleveren! Klik hier voor onze service nummers .

 
 
Logo Ledenraadpleging

OrcaGroup biedt met de Raadpleging Service een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het uitvoeren van een verkiezing of referendum. Een stem kan op meerdere manieren worden uitgebracht en de privacy van de kiezer is altijd gewaarborgd.

Naar Product
SMS of Bel & Win

Met een Bel of SMS & Win verkrijgt u de marktinformatie die u wenst! Overzichtelijk en snel de interesse van uw doelgroep in kaart en een helder inzicht in welke communicatie bij uw product- marktcombinatie aansluit.

Naar Product
 
 

Niet de communicatie oplossing gevonden die u zocht of op zoek naar een maatwerk oplossing? We hebben al meerdere tevreden klanten kunnen helpen aan samengestelde pakketten en maatwerkoplossingen! Bel nu naar 0412-695100 of neem contact op via ons contactformulier en laat ons weten welke oplossing u zoekt.