Bel & Win én SMS & Win

 
 

Voor vele bekende dagbladen en tijdschriften verzorgt OrcaGroup “Bel en Win” en “SMS en Win” acties. Deze acties bieden een unieke mogelijkheid om lezers te binden aan een uitgave. Door het simpelweg bellen van een 0909- nummer of een SMS te sturen kan een lezer mooie prijzen winnen. Op deze manier biedt u interessante merken de mogelijkheid om met uw lezers in contact te komen en nog belangrijker: u creëert goodwill en betrokkenheid bij uw lezers!

 
 

Puzzel & Win: een gegarandeerd succes!

OrcaGroup biedt tevens de mogelijkheid om acties uit te breiden met een puzzel. Op deze manier kunnen deelnemers de juiste oplossing, van bijvoorbeeld een woordzoeker, per SMS of telefoon doorgeven en horen vervolgens of zij gewonnen hebben. Klanten waarderen deze acties vaak enorm en zien ze al snel als favoriete onderdeel van de krant, magazine of andere uitgave.

 
 

Hoge uitbetaling

Natuurlijk is de ruimte voor deze acties in drukwerk niet gratis. Tegelijkertijd worden inkomsten gegeneerd uit de bel- en SMS-kosten van deelnemers. Als dekking voor de kosten van de ruimte van de Bel & Win en SMS & Win acties hanteert OrcaGroup de hoogst mogelijke uitbetaling. Dit betekent dat OrcaGroup vrijwel de volledige opbrengst van een actie uitbetaald aan een opdrachtgever.

Neem nu contact op voor de mogelijkheden van Bel & Win en SMS & Win voor uw organisatie!

 

Deel deze pagina!

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw bericht