Een hack, wat nu?

Cyber Security wordt met de dag belangrijker. Helaas krijgen steeds meer organisaties te maken met cyber security incidenten. Het is niet meer de vraag of je te maken gaat krijgen met een hack, maar wanneer. Daarom organiseren De Crisisexperts en OrcaGroup samen het webinar: Eerste hulp bij een hack!

Een goede response bij een crisis, valt of staat met goede communicatie. Bij een cyber security incident zijn er veel talloze betrokkenen: management, medewerkers en klanten in de eerste plaats. Maar ook leveranciers, overheidsinstanties en media. En wat te denken van communicatie via de socials.

Tijdens dit webinar delen De Crisisexperts hun kennis en ervaring op het gebied van cyber security met praktische tips en voorbeelden uit de praktijk. De Crisisexperts zijn gespecialiseerd in crisiscommunicatie, crisismanagement, mediastrategie en woordvoering. Daarnaast verzorgen ze diverse trainingen.

Maar ook onze eigen directeur Huib Korsten komt aan de beurt om te vertellen. Hij zal geïnterviewd worden over een ransomware aanval bij OrcaGroup en de aanpak daarvan door onze organisatie.

Graag nodigen we jou uit voor dit webinar!

Dinsdag 23 november 15:00u – 15:45u

Gratis

Waar gaan we het over hebben?

  • Praktische do’s en don’ts tijdens een cyber security incident
  • Invloed van socials tijdens een hack
  • Interne en externe communicatie
  • Ervaring randsomware hack OrcaGroup
Reserveer jouw plek!