Eenvoudig diensten plannen in iTel Alert met de planning-power van DutyFlow

Het is zo ver, iTel Alert heeft de “power” van DutyFlow!

Vanaf nu is het mogelijk om de gebruiksvriendelijke roosterfunctie van DutyFlow te gebruiken binnen iTel Alert. Hiermee ontstaat een feilloze samenwerking tussen iTel Alert en DutyFlow en kunnen iTel gebruikers eindelijk gebruik maken van alle voordelen van de roostering van DutyFlow. De planning van BHV-, storings-, of crisisdiensten was nog nooit zo eenvoudig.

iTel Alert met de planning power van DutyFlow

  Gemakkelijk diensten met back-up inplannen via DutyFlow

  Via de DutyFlow app snel je diensten overdragen of ruilen

  Direct contact met een collega via de chat of telefonie vanuit de mobiele app

Het kan allemaal!

Allereerst is het belangrijk om te weten dat deze DutyFlow planningstool een optie is. De huidige iTel Alert functionaliteiten blijven gewoon hetzelfde. Voor de gebruikers van DutyFlow verandert er helemaal niets. Zij gebruiken DutyFlow zoals ze dat altijd al hebben gedaan.

Hoe werkt het diensten plannen?

Eenvoudig plannen en ruilen oproepdiensten

Op dit moment staat de optie nog standaard uit, dit betekent dat je als iTel Alert gebruiker geen verschil merkt. Wil jij  ook eenvoudig diensten plannen en ruilen, dan geef je dat aans ons door. Laat hier jouw gegevens achter, we nemen contact met je op en en laten je de mogelijkheden van DutyFlow zien.

Na het activeren van de DutyFlow functie in iTel Alert wordt je bij het plannen van een dienst automatisch naar de planningsfunctie van DutyFlow geleid. Daar kun je voor één of meerdere functies de diensten invoeren. De gegevens van de gebruikers uit iTel Alert worden automatisch gedeeld: je hoeft gebruikers dus niet nogmaals in DutyFlow in te voeren. Na het invoeren van de diensten worden bij een alarmering alleen de mensen met dienst gealarmeerd. Een groot voordeel is dat mensen eenvoudig met elkaar van dienst kunnen ruilen via de DutyFlow app. De mobiele app is standaard onderdeel van DutyFlow.