Klantervaringen

Onze klanten willen de beste communicatie tegen de minste stress en kosten. Daar werken wij aan. Elke dag opnieuw.

Meer dan 100.000 professionals vertrouwen dagelijks op de producten van OrcaGroup. Lees hier hun ervaring met onze organisatie.

“Wij hebben goede ervaringen met OrcaGroup. De samenwerking is goed verlopen, we krijgen van hen snel reacties en de ondersteuning verloopt prima. Ook met ItelAlert zijn we zeer tevreden. De alarmeringen zijn goed te volgen op zowel de website, de mail en de app. Hierdoor hebben we direct zicht of er voldoende crisisfunctionarissen zijn opgekomen.“

“De 19 gemeenten van de Veiligheidsregio Hollands Midden werken al sinds 2010 met iTel Alert en uit de meest recente enquête onder onze gebruikers scoort het belsysteem een 8 op o.a. gebruiksgemak! Wij beschouwen de samenwerking met OrcaGroup als zeer prettig.”

“Bij een (grootschalige) calamiteit wil je zo snel mogelijk de juiste medewerkers op de juiste plek krijgen. Op een snelle en makkelijke manier alarmeren is dan cruciaal. Met het Itel Alert weten we zeker dat dit gaat lukken.”

“Het is fijn om bij processen waarbij zorgvuldigheid cruciaal is, een betrouwbare zakelijke partner te hebben in OrcaGroup.”

“Om bij interne en externe calamiteiten en crisis snel de juiste functionarissen te alarmeren gebruik wij de webapplicatie Itelalert. Samen met de adviseurs van Orcagroup en gebruikers van het Radboudumc komen we steeds tot werkende maatwerkoplossingen”

De klant aan het woord