Nog beter alarmeren via Itel Alert

OrcaGroup is constant bezig haar producten te verbeteren om ervoor te zorgen dat jij incidenten sneller en beter onder controle hebt. Vanuit die gedachten hebben we de volgende twee nieuwe features voor iTel Alert ontwikkeld:

De beschikbaarheidsmonitorBeschikbaarheidsmonitor van iTel Alert BHV app

Wanneer je een gebouw binnenkomt zie je vaak een BHV-aanwezigheidsbord. Zo’n bord is gemakkelijk, want je ziet in een oogopslag welke BHV’ers in het gebouw zijn. Belangrijk nadeel is dat mensen vergeten hun status aan te passen, zodat nooit duidelijk is wie daadwerkelijk aanwezig is. Met de beschikbaarheidsmonitor van iTel Alert wordt de aanwezigheid, van bijvoorbeeld BHV’ers, automatisch en realtime aangepast. In geval van de BHV functie kan dit belangrijk zijn om aan te tonen dat de organisatie voldoet aan de wettelijke eis van voldoende beschikbare BHV’ers.

De beschikbaarheidsmonitor kan ook gebruikt worden voor andere functies binnen jouw organisatie. Denk hierbij aan een crisisteam, jouw technische dienst of oproepkrachten. Met de iTel Alert beschikbaarheidsmonitor heb jij altijd en overal inzicht in de beschikbare medewerkers.

Het eenvoudig beheren van verlof

Voortaan kan je aangeven dat een medewerker voor een bepaalde tijd niet oproepbaar is. Je vult eenvoudigweg in vanaf en tot wanneer de medewerker afwezig is. Tijdens deze periode wordt deze collega niet opgeroepen bij incidenten. Op die manier worden collega’s die op vakantie of met (zwangerschaps)verlof zijn nooit meer onterecht gealarmeerd. Dat scheelt tijd en zo wordt de schade van een incident nog verder beperkt. Na de vastgelegde periode komt de collega automatisch weer beschikbaar. Zo garandeer je de optimale bezetting van elke functie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *