Onze oplossingen

OrcaGroup heeft al 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor (kritische) communicatie. Kwaliteit en service staan centraal in onze dienstverlening, dat wordt onderstreept door onze ISO 9001 en ISO 27001 certificering. 

iTel Alert

Met iTel Alert kan jij hulp snel activeren. Dat is de beste manier om de gevolgen van incidenten te beperken.

In een noodsituatie wil je kunnen vertrouwen op een eenvoudige en betrouwbare alarmering. Dat betekent snel alarmeren, voldoende hulpverleners oproepen en hen direct de juiste informatie meegeven over incident en locatie. iTel Alert is een waterdichte webbased oplossing waarmee hulp op tijd ter plekke is. 

Te gebruiken voor agressie, alleenwerkers, BHV, brand, crisis management, incident management, ontruiming, stille alarmering, storingen en zorg.

Ontdek iTel Alert

DutyFlow

DutyFlow is ontwikkeld om het proces rondom bereikbaarheidsdiensten te verbeteren en vereenvoudigen.

Buiten de reguliere werktijden schakelt DutyFlow bellers automatisch door naar je collega met dienst. De planning van de consignatiedienst wordt ingevoerd met de ‘iedereen kan het’-planningstool. En is de collega met dienst niet bereikbaar? Dan belt DutyFlow automatisch verder naar een back-up collega.

Via de website en mobiele app kun je altijd zien wie wanneer dienst heeft. Via de mobiele app kunnen collega’s zelf eenvoudig hun diensten ruilen. Geen uren gepuzzel meer met Excel-lijstjes of WhatsApp-groepen.

Ontdek DutyFlow!

Q-Call

Een goede klantenservice zorgt voor tevreden klanten en meer omzet. Kies voor Q-Call zodat je altijd bereikbaar bent en tegelijkertijd kosten bespaart.

Onze medewerkers worden goed getraind en zijn ervaren, in feite worden zij onderdeel van jouw organisatie. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij toonaangevend op het gebied van telefoonaanname, verwerking en terugkoppeling van gesprekken. Wij bieden snelle en flexibele ondersteuning met een ervaren, evenwichtig en betrouwbaar team.

Ontdek Q-Call

GroupMessenger

GroupMessenger is ook een alarmerings- en notificatiesysteem. Met GroupMessenger kunt u groepen mensen snel en effectief notificeren en instrueren.

De groep kan worden opgeroepen via de telefoon met een gesproken boodschap, via sms of via e-mail. De ontvangers kunnen direct reageren of ze beschikbaar zijn. U kunt vooraf bepalen wie in welke situatie moet worden gealarmeerd. Met GroupMessenger bent u op elk scenario voorbereid!

 
Ontdek GroupMessenger!

ProVote

ProVote, dé nr. 1 oplossing voor elke raadpleging! 

Een verkiezing voor een nieuw bestuur? Of een referendum binnen je vereniging? Met Provote zorg je dat stakeholders eenvoudig en betrouwbaar kunnen stemmen.

We begeleiden je stap voor stap en zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Van plan van aanpak tot duidelijke rapportage van de uitslag:de experts van Provote zorgen voor een succesvolle raadpleging! 

Ontdek ProVote

Ontdekken welke oplossing het beste past bij jouw organisatie?

We helpen je er graag bij!

Contact opnemen