Vacature Full-Stack Developer

Uitdagende Full Stack Developer vacature met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Wat je gaat doen

iTel Alert en DutyFlow zijn onze software diensten waarmee klanten hun kritieke communicatie verbeteren en veiligheid vergroten. Je werkt vooral aan het uitbreiden en verbeteren van deze SaaS applicaties. We werken volgens SCRUM principes en per sprint bepaal je of je aan de app, back-end of webapp gaat werken.

Je bent leergierig en altijd op de hoogte van de laatste trends & technische ontwikkelingen en past deze toe als dat voordeel oplevert. Ontwikkelen vind je écht leuk en daar wil je je in blijven ontwikkelen.

Waar je terechtkomt

Naast een goede sfeer en fijne collega’s krijg je bij OrcaGroup ook veel verantwoordelijkheid. En heb je een goed idee? (daar gaan we namelijk wel een beetje vanuit 😉 ) Dan is er alle ruimte om daar mee aan de slag te gaan. We vinden mogelijkheden en kansen belangrijker dan beren op de weg. Ons werk nemen we serieus, maar onszelf wat minder. Samen zijn we continu bezig om elke dag beter te worden.

Wat we bieden

Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je je werk goed kan doen met een goede laptop, mobiel en budget voor een thuiswerkplek. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met een opleidingsbudget. Je werkt niet alleen in een groeiend bedrijf, maar geeft er zelf mee vorm aan!

Wat we vragen

  • HBO/WO denk- en werkniveau
  • Passie voor software ontwikkeling
  • Affiniteit met UI en UX voor desktop en mobiele applicaties
  • Ervaring met databases
  • In bezit van Orca Power: steeds een beetje beter, teamplayer en humor
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Pre’s zijn: ervaring met NoSQL, TypeScript, React, Javascript, C# en GIT. Maar je skills zijn belangrijker!

Kom maar op!

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Laat ons weten waarom we niet verder meer hoeven zoeken. Stuur je motivatie en CV naar huib.korsten@orcagroup.com.

Verras ons vandaag nog met je sollicitatie!

Over ons

OrcaGroup maakt Nederland veiliger. Dat doen we met het maken van de beste software om mensen te informeren en alarmeren. Onze oplossingen voor kritische communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer multinationals, NGO’s, ziekenhuizen, financiële instellingen en hulpdiensten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht