Vacature Junior Full-Stack Developer

Als Junior Full-Stack Developer werk je in ons multidisciplinaire Scrum Team aan het onderhouden en verbeteren van onze applicaties.  Jij bent er mede verantwoordelijk voor dat onze SaaS oplossingen eenvoudig te gebruiken zijn en dat klanten hun feedback terug zien in de interface. Je bent leergierig, altijd op de hoogte van de laatste trends en technische ontwikkelingen en past deze toe als dat voordeel oplevert. Je bent een ontwikkelaar met oog voor design; de gebruikerservaring staat bij jou voorop.

Naast een goede sfeer, gezellige lunch, donderdagmiddagborrel, zit-sta bureau en geweldige collega’s om mee samen te werken krijg je als Full-Stack Ontwikkelaar bij OrcaGroup veel verantwoordelijkheid. Je hebt invloed op de technologieën die je gaat gebruiken, kiest je eigen telefoon en laptop en bepaalt je eigen werktijden. En heb je een goed idee? Dan is er alle ruimte om daar mee aan de slag te gaan. Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden, vergoeding van reiskosten en veel ruimte voor zowel persoonlijke ontwikkeling als opleidingen die gericht zijn op jouw vakgebied.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over HBO/WO denk- en werkniveau;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt veel affiniteit met visuele vormgeving en gebruikerservaring;
  • Je bent in het bezit van Orca Power: ondernemend, ambitieus en met humor;
  • Je weet dat de eindgebruiker altijd centraal staat;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Javascript, jQuery, Bootstrap, C# en GIT repository;
Verras ons vandaag nog met je sollicitatie!

Waarom werken bij OrcaGroup?

OrcaGroup maakt Nederland veiliger. Dat doen we met software om zo snel mogelijk de juiste mensen te activeren in het geval van een crisis of calamiteit. Onze oplossingen ondersteunen meer dan 4.000 klanten waaronder hulpverleningsorganisaties, ziekenhuizen, financiële instellingen en industrie.

Mogelijkheden en kansen vinden we belangrijker dan beren op de weg. Ons werk nemen we serieus, maar onszelf wat minder. Het OrcaGroup team is niet groot maar onze ambities zijn dat zeker wel! Wij werken vanuit Heesch, vlakbij Oss, aan de A59.

Kom maar op!

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Solliciteer dan op de manier die bij jou past: brief, mail, film, presentatie. Verras ons! Laat zien wie je bent en waarom we niet verder hoeven te zoeken!  Stuur je sollicitatie naar huib.korsten@orcagroup.com. Voor vragen kun je ook altijd contact met Huib opnemen per e-mail of telefoonnummer 0412 – 695100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht