DevOps Vacature: Medewerker Support & Projecten

Uitdagende DevOps vacature

Ben jij een IT’er die op zoek is naar de volgende stap in z’n carrière? Een plek waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en kan meebouwen aan een groeiend bedrijf? Dan maken we graag kennis met je! Wij zijn namelijk op zoek naar iemand zoals jij. Iemand met verstand van IT en de skills om klantprojecten tot een succes te maken.

Wat je gaat doen?

Je begeleidt onze klanten met het implementeren en gebruiken van onze software, bijvoorbeeld DutyFlow. Binnen de DevOps afdeling beantwoord je vragen van klanten. Ook draag je bij aan het verbeteren van onze producten. Dat doe je op basis van gesprekken met klanten en bijvoorbeeld ook door het testen van onze software.

Bij nieuwe projecten ben je verantwoordelijk voor de implementatie en oplevering van een werkende oplossing. Samen met de collega’s van sales zorg je ervoor dat projecten worden uitgevoerd zoals met de klanten is afgesproken.

Waar je terechtkomt

Naast een goede sfeer en geweldige collega’s krijg je bij OrcaGroup ook veel verantwoordelijkheid. Zo bepaal je onder andere je eigen werktijden. En heb je een goed idee (daar gaan we namelijk wel een beetje vanuit ;-)? Dan is er alle ruimte om daar mee aan de slag te gaan. Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget. Je werkt niet alleen in groeiend bedrijf, maar geeft er zelf mee vorm aan!

Wat we vragen

  • HBO+ denk- en werkniveau
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Kennis van netwerken en databases
  • Kennis van informatieveiligheid en software testen zijn een pré
  • In bezit van Orca Power: ondernemend, ambitieus en met humor
Verras ons vandaag nog met je sollicitatie!

Kom maar op!

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Stuur je sollicitatie naar huib.korsten@orcagroup.com.

Over ons

OrcaGroup maakt Nederland veiliger. Dat doen we met het maken van de beste software om mensen te informeren en alarmeren. Onze oplossingen voor kritische communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer multinationals, NGO’s, ziekenhuizen, financiële instellingen en hulpdiensten.
We vinden mogelijkheden en kansen belangrijker dan beren op de weg. Ons werk nemen we serieus, maar onszelf wat minder. Samen zijn we continu bezig om elke dag beter te worden. Doe je mee?

Meer weten?

Vragen over de functie? Neem contact op met Huib Korsten via huib.korsten@orcagroup.com of 0412 – 695100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht