Vacature Product Owner

Product Owner met visie

Wat je gaat doen?

iTel Alert en DutyFlow zijn onze software diensten  waarmee klanten hun kritieke communicatie verbeteren en veiligheid vergroten. Jij bent verantwoordelijk voor de visie van deze diensten. Hierbij werk je direct samen met onze directeur Huib. Vanuit de visie stel je doelen en bepaal je een aanpak om die te realiseren. Centraal staat het vergroten van de waarde van onze oplossingen voor klanten.

In het bepalen wat wel en juist niét wordt gerealiseerd, stel je duidelijke prioriteiten. Je baseert je daarbij op data. Daarvoor onderzoek je de markt en blijft in gesprek met klanten, ons development team en de collega’s van sales. Om je visie te bewaken, weet je ook hoe je ‘nee moet verkopen’. Je houdt de voortgang van het ontwikkelproces in de gaten en informeert de verschillende stakeholders daarover.

Waar je terechtkomt

Naast een goede sfeer en fijne collega’s krijg je bij OrcaGroup ook veel verantwoordelijkheid. En heb je een goed idee? (daar gaan we namelijk wel een beetje vanuit 😉 ) Dan is er alle ruimte om daar mee aan de slag te gaan. We vinden mogelijkheden en kansen belangrijker dan beren op de weg. Ons werk nemen we serieus, maar onszelf wat minder. Samen zijn we continu bezig om elke dag beter te worden.

Wat we bieden

Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je je werk goed kan doen met een goede laptop, mobiel en budget voor een thuiswerkplek. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met een opleidingsbudget. Je werkt niet alleen in groeiend bedrijf, maar geeft er zelf mee vorm aan!

Wat we vragen

  • HBO/WO denk- en werkniveau
  • 5+ jaar werkervaring
  • Tenminste 32 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Ervaring in ICT is een pré
  • In bezit van Orca Power: ondernemend, ambitieus en met humor
Verras ons vandaag nog met je sollicitatie!

Kom maar op!

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Laat ons weten waarom we niet verder meer hoeven zoeken. Stuur je motivatie en CV naar huib.korsten@orcagroup.com.

Over ons

OrcaGroup maakt Nederland veiliger. Dat doen we met het maken van de beste software om mensen te informeren en alarmeren. Onze oplossingen voor kritische communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer multinationals, NGO’s, ziekenhuizen, financiële instellingen en hulpdiensten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht