Software Implementatie Consultant

Wat je gaat doen

OrcaGroup levert iTel Alert en DutyFlow, software voor alarmering en notificatie. Als Implementatie Consultant zorg jij ervoor dat klanten onze software oplossingen voor alarmering en notificatie succesvol kunnen gebruiken. Nieuwe klanten help je met het implementeren en gebruiken van onze software. Daarvoor bepaal je een plan van aanpak voor implementatie en coördineert de voortang bij de klant. Daarnaast train je klanten in het gebruik van de software.

Onze oplossingen iTel Alert en DutyFlow worden hoofdzakelijk op basis van SaaS geleverd. In sommige gevallen is het belangrijk om met de klant mee te denken over technische koppelingen en netwerk.

Buiten je betrokkenheid bij klantprojecten beantwoord je samen met je collega’s vragen van klanten en werk je mee aan interne technische projecten.

Waar je terechtkomt

Naast een goede sfeer en fijne collega’s krijg je bij OrcaGroup ook veel verantwoordelijkheid. En heb je een goed idee? (daar gaan we namelijk wel een beetje vanuit 😉 ) Dan is er alle ruimte om daar mee aan de slag te gaan. We vinden mogelijkheden en kansen belangrijker dan beren op de weg. Ons werk nemen we serieus, maar onszelf wat minder. Samen zijn we continu bezig om elke dag beter te worden.

Wat we bieden

Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je je werk goed kan doen met een goede laptop, mobiel en budget voor een thuiswerkplek. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met een opleidingsbudget. Je werkt niet alleen in groeiend bedrijf, maar geeft er zelf mee vorm aan!

Wat we vragen

  • HBO/WO denk- en werkniveau
  • 2 jaar werkervaring
  • Tenminste 32 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met techniek: ervaring in ICT is een pré
  • In bezit van Orca Power: ondernemend, ambitieus en met humor
Verras ons vandaag nog met je sollicitatie!

Kom maar op!

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Laat ons weten waarom we niet verder meer hoeven zoeken. Stuur je motivatie en CV naar huib.korsten@orcagroup.com.

Over ons

OrcaGroup maakt Nederland veiliger. Dat doen we met het maken van de beste software om mensen te informeren en alarmeren. Onze oplossingen voor kritische communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer multinationals, NGO’s, ziekenhuizen, financiële instellingen en hulpdiensten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht