Vacature: Collega Sales New Business

Ben jij op zoek naar een omgeving waar je je eigen talent kan ontwikkelen? Waar veel van je gevraagd wordt, maar nog meer mogelijk is? Bij OrcaGroup krijg jij de kans om zelf snel te groeien en direct bij te dragen aan de ambities van een groeiend bedrijf.

We zijn altijd op zoek naar ondernemend talent dat een uitdaging niet uit de weg gaat en mee wil bouwen aan het OrcaGroup van morgen.

Sales New Business – Uitdagende vacature voor commercieel talent met ambitie én ondernemersgeest

Wat je gaat doen

Binnen ons team zorg je ervoor dat OrcaGroup nóg sneller groeit. Je focus ligt voornamelijk op het verder uitbreiden van het aantal klanten dat onze diensten iTel Alert en DutyFlow gebruikt. Daarvoor ga je creatief op zoek naar klanten die je zelf verder ontwikkelt. Je creëert en onderhoud een eigen funnel die zorgt voor een constante stroom nieuwe klanten. Na het akkoord van een klant zorg je voor een goede overdracht naar je collega’s voor implementatie. Je bepaalt zelf je aanpak, houdt de resultaten daarvan bij en stuurt bij waar nodig.

De indrukken en reacties die je in de markt terugkrijgt, bespreek je met je collega’s om nieuwe campagnes en marketingacties te bepalen. Je levert een actieve rol in het bepalen van de marketing en sales strategie en de uitvoering daarvan.

Waar je terechtkomt

Naast een goede sfeer en fijne collega’s krijg je bij OrcaGroup ook veel verantwoordelijkheid. En heb je een goed idee? (daar gaan we namelijk wel een beetje vanuit 😉 Dan is er alle ruimte om daar mee aan de slag te gaan. We vinden mogelijkheden en kansen belangrijker dan beren op de weg. Ons werk nemen we serieus, maar onszelf wat minder. Samen zijn we continu bezig om elke dag beter te worden.

Wat we bieden

Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden. Wij zorgen voor een auto, een goede laptop en mobiel. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met een opleidingsbudget. Je werkt niet alleen in groeiend bedrijf, maar geeft er zelf mee vorm aan!

Wat we vragen

  • HBO/WO denk- en werkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • In bezit van Orca Power: ondernemend, ambitieus en met humor
  • Ervaring is fijn, maar instelling en skills zijn belangrijker

Kom maar op!

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Solliciteer dan op de manier die bij jou past: brief, mail, film, presentatie. Verras ons! Laat ons zien wie je bent en waarom we niet verder hoeven te zoeken! Stuur je sollicitatie naar huib.korsten@orcagroup.com.

Over ons

OrcaGroup helpt helpers om de impact van incidenten te beperken. Daarvoor maken en leveren we de beste software om mensen te informeren en alarmeren. Onze oplossingen voor kritische communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer multinationals, NGO’s, ziekenhuizen, financiële instellingen en hulpdiensten.

Meer weten?

Vragen over de functie? Neem contact op met Huib Korsten via huib.korsten@orcagroup.com of 0412 – 695100.

Over ons

Het verbeteren van communicatie zit in het DNA van OrcaGroup. Daarvoor maken en leveren we de beste SaaS software. Onze oplossingen voor (kritische) communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer multinationals, NGO’s, ziekenhuizen, financiële instellingen, hulpdiensten en verenigingen.

Meer weten?

Vragen over de functie? Neem contact op met Huib Korsten via huib.korsten@orcagroup.com of 0412 – 695100.