Vacature: Lead Developer

Wil jij onze developers helpen met het ontwikkelen van levensreddende-software voor ziekenhuizen, politie en grote multinationals? Dat kan!

OrcaGroup is opzoek naar een ervaren lead developer met eigen inbreng én brede kennis. Ben je op zoek naar een omgeving waar je verantwoordelijkheid krijgt en snel resultaat ziet van je werk? Reageer dan nu!

Lead Developer die levens wil redden!

OrcaGroup is een snelgroeiend bedrijf dat SaaS-oplossingen biedt voor alarmering en bereikbaarheid. Naast een goede sfeer en fijne collega’s krijg je bij OrcaGroup ook veel verantwoordelijkheid. We vinden mogelijkheden en kansen belangrijker dan beren op de weg.

Ons werk nemen we serieus, maar onszelf wat minder. Samen zijn we continu bezig om elke dag beter te worden.

Wat we bieden

Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je je werk goed kan doen met een goede laptop, mobiel en budget voor een thuiswerkplek. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget. Je werkt niet alleen in een groeiend bedrijf, maar geeft er zelf mee vorm aan!

Wat we zoeken

Wij zoeken een development lead die ervaring heeft met het werken in een snel groeiende omgeving en geen blad voor de mond neemt.

Iemand die het leuk vind om grote ontwikkelingen samen met het team te realiseren. Met de Product Owner en Scrum Master ontwikkel je een plan en zorgt (samen) met onze ervaren developers voor de uitvoering.

Je herkent uitdagingen binnen de organisatie en bijt je vast tot ze opgelost zijn. Denk bijvoorbeeld aan verbeteren van DevOps, documentatie en codekwaliteit of grote nieuwe functionaliteiten.

Specifiek betekent dit:

  • Ervaring als developer en als senior/lead in een product gestuurde omgeving;
  • Aantoonbare ervaring met het verbeteren van het ontwikkelproces;
  • Bijdragen aan visie op systeemontwerp en besluitvorming met het team;
  • In bezit van Orca Power: steeds een beetje beter, teamplayer en humor;
  • Pre’s zijn: ervaring met C#, NoSQL, TypeScript, React, Javascript.

Onze producten

iTel Alert en DutyFlow zijn SaaS-oplossingen waarmee klanten hun kritieke communicatie verbeteren en veiligheid vergroten.

iTel Alert wordt ingezet voor het effectief en betrouwbaar alarmeren bij bijvoorbeeld high risk incidenten. iTel Alert wordt breed ingezet: van levensreddende operaties tot ransomware-aanvallen. Wij zorgen dat de juiste mensen worden gealarmeerd én geïnformeerd.

https://www.itelalert.nl/

DutyFlow is een alles-in-één oplossing voor bereikbaarheidsdiensten. Van arts tot storingsmonteur: DutyFlow zorgt voor een gemakkelijk en flexibele planning en dat er altijd iemand bereikbaar is.

https://www.dutyflow.nl/


Kom maar op!

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Laat ons weten waarom we niet verder meer hoeven zoeken. Stuur je motivatie en CV naar rick.vanboxtel@orcagroup.com.

Over ons

OrcaGroup maakt Nederland veiliger. Dat doen we met het maken van de beste software om mensen te informeren en alarmeren. Onze oplossingen voor kritische communicatie hebben meer dan 150.000 gebruikers. We zijn actief in vrijwel alle branches: van multinationals, NGO’s, ziekenhuizen en financiële instellingen tot hulpdiensten.

Meer weten?

Vragen over de functie? Neem contact op met Rick van Boxtel via rick.vanboxtel@orcagroup.com of 0412 – 695100.