vacature online marketing heesch

Vacature: Online marketeer

Ben jij op zoek naar een omgeving waar je alle ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren? Bij OrcaGroup krijg jij de kans om zelf te groeien en direct bij te dragen aan de ambities van een groeiend bedrijf.

Online marketeer bij OrcaGroup

Wat je gaat doen

Jij bent verantwoordelijk voor de online marketing strategie van onze communicatiesoftware iTel Alert en DutyFlow. Je bepaalt de doelen die je wil behalen en welke acties nodig zijn om daar te komen. Om de resultaten te monitoren, zorg je voor een duidelijke rapportage. Naast je focus op online, ondersteun incidenteel bij offline events zoals een beurs of klantendag.

Je hebt een ondernemende rol en zorgt voor het ontwikkelen van de juiste content tot het coördineren van de SEA. In je functie stuur je onze externe leveranciers aan, bijvoorbeeld voor SEO en SEA. Uiteindelijk draag je bij aan de groei van ons bedrijf door het genereren van leads.

Waarom OrcaGroup?

Naast een goede sfeer en geweldige collega’s krijg je bij OrcaGroup ook veel verantwoordelijkheid. Zo bepaal je onder andere je eigen werktijden. En heb je een goed idee? Dan is er alle ruimte om daar mee aan de slag te gaan. Je ontvangt een goed salaris met prima secundaire voorwaarden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je je werk goed kan doen met een goede laptop, mobiel en budget voor een thuiswerkplek. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met een opleidingsbudget. Samen zijn we continu bezig om elke dag beter te worden.

Wat we vragen

  • HBO/WO denk- en werkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Ervaring met online marketing
  • 24 tot 32 uur per week beschikbaar
  • In bezit van Orca Power: ondernemend, ambitieus en met humor

Kom maar op!

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Solliciteer dan op de manier die bij jou past: brief, mail, film, presentatie. Verras ons! Laat ons zien wie je bent en waarom we niet verder hoeven te zoeken! Stuur je sollicitatie naar huib.korsten@orcagroup.com.

Over ons

Het verbeteren van communicatie zit in het DNA van OrcaGroup. Daarvoor maken en leveren we de beste SaaS software. Onze oplossingen voor (kritische) communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer multinationals, NGO’s, ziekenhuizen, financiële instellingen, hulpdiensten en verenigingen.

Meer weten?

Vragen over de functie? Neem contact op met Huib Korsten via huib.korsten@orcagroup.com of 0412 – 695100.